Professionele

schilders,  houtrotreparateurs     

en Spuitexperts 


Professionele schildersdiensten en houtrotherstel uit Spijk

Professionele schildersdiensten en houtrotherstel uit Spijk

Van buitenschilderwerk tot houtrotherstel en nieuw glas in uw ramen tot latex spuiten: 

Looijen Schilderwerken en Bouwonderhoud is allround. U kunt dan ook een grote diversiteit aan klussen aan ons uitbesteden.

Professionele schilder

Of het nu binnen- of buitenschilderwerk betreft, ieder schilderwerk moet onderhouden worden. Laat uw schilderwerk in de regio Vuren dan ook op zijn tijd onder handen nemen door een professionele binnen- of buitenschilder, zoals Looijen Schilderwerken en Bouwonderhoud. Vanzelfsprekend kunt u de buitenkant van uw woning of pand het beste in de zomer laten schilderen, maar ook in de winter schilderen wij stug door. We passen ons materiaal hierop aan, zodat kou ons niet tegenhoudt en u verzekerd bent van een perfect resultaat.

Houtrotherstel

Regelmatig worden kozijnen geteisterd door houtrot. Vervangt u deze dan of laat u ze renoveren? Wist u dat het voor 33% van de kozijnen in de meeste gevallen nog rendabel is om het houtrot te laten herstellen? Wij rekenen af met houtrot. En u? Als u houtrotherstel uitbesteedt aan Looijen Schilderwerken en Bouwonderhoud, kunt u rekenen op effectief en duurzaam herstel.

Glaszetten

Glaszetten

Enkelglas laten vervangen voor dubbelglas of heeft u een ongelukje gehad waardoor uw zo snel mogelijk een nieuwe ruit nodig heeft? Bel Looijen Schilderwerken en Bouwonderhoud via 06-51 66 02 16. Wij plaatsen verschillende glassoorten, zoals dubbelglas, brandvertragend glas, inbraakwerend glas en isolatieglas.

Spuiten van wanden en plafonds

Spuiten van wanden en plafonds

Spuiten in plaats van rollen is niet alleen snel, het scheelt u ook nog in kosten. Spuiten is een efficiënte en betaalbare manier om uw wanden en plafonds van een frisse verflaag te voorzien. Profiteer ook van déze schilderskunsten van Looijen Schilderwerken en Bouwonderhoud.

Spuiten van houtwerk

Spuiten van houtwerk

Niet alleen wanden en plafonds lenen zich perfect om gespoten in plaats van gerold te worden. Ook het houtwerk van meubelen in en rond uw woning voorzien we in een mum van tijd van een nieuwe verflaag.

Onderhoud NL

Looijen Schilderwerken en Bouwonderhoud is lid van OnderhoudNL. U bent verzekerd dat u met Looijen Schilderwerken en Bouwonderhoud uit Vuren een kwalitatief goede schilder in huis haalt.

Professionele schilder nodig?

Zoekt u een professionele schilder of wilt u houtrot laten herstellen of bent u de kleur van uw meubelen zat? Neem contact op met de allround schilders van Looijen Schilderwerken en Bouwonderhoud voor de diverse schildersdiensten.